Livet,  Sälen

Jag har flyttat: igen!

Nu fick jag det att låta lite mer dramatiskt än vad det faktiskt är. Men förra helgen fick jag äntligen flytta ut ur mitt temporära boende och flytta till min egna lilla stuga. Så nu bor jag här liksom på riktigt. En helt sjuk känsla faktiskt. Jag minns när jag vid årsskiftet besökte mina vänner utanför Jönköping och för första gången erkände för mig själv att min arbetsplats fick mig att må dåligt. Mina vänner är så kloka och sa helt enkelt det jag behövde höra; att jag måste säga upp mig. En ganska självklar slutsats egentligen men i stunden ser man inte längre än näsan räcker. Det fick mig däremot att agera och nu, knappt ett halvår senare, sitter jag nästan 70 mil bort och mår bra. Det ska man aldrig ta för givet. Jag skrev väldigt kort om situationen på bloggen i Januari. Men nog om det.

Här kan ni skymta mitt nya boende i bakgrunden! En timmerstuga som stått här sedan minst 40-talet, eftersom det var då de nuvarande ägarnas släkt köpte stugan. Jag bor inte i själva stugan utan i en, vad jag antar är, påbyggd del. En kompakt trea på cirka 40 kvadrat med gångavstånd till i princip allt. Guldläge om jag får säga det själv. En bättre tour av mitt krypin får dock vänta. Jag ska ner till Skåne om några veckor och hämta hem lite mer av mina grejer och där inklusive lite inredning så att jag kan göra stugan till ”min”.

I övrig händer det inte så mycket här för tillfället. Fjället får chans att andas efter säsongen och vi andra väntar tålmodigt på att snön ska smälta bort så att vi kan få nyttja vårt fantastiska fjäll igen. Nu känns det verkligen som att sommaren är runt hörnet. Jag funderade på att ta min löprunda i shorts idag men ändrade mig ganska fort när jag insåg hur mycket det blåste. Det börjar bli ganska varmt nu men vinden är väldigt kall. Det känns skönt att ha kommit igång med löpningen igen och jag sprang ett intervallpass idag. I stunden ville jag lägga mig ner, gråta och aldrig resa mig igen men som vanligt med träning så var det skönt efteråt. Konditionen har verkligen tagit stryk under vintern haha.

Så här glad var jag i slutet av rundan när jag i princip var hemma igen. Kan lova att det där leendet inte fanns där ungefär halvvägs igenom intervallerna. Nope, inte det minsta glad var jag då faktiskt. Nu är det dock dags för mig att hålla kväll. En kopp te och ett par avsnitt av ”House” så blir det en bra kväll. Hoppas ni har det bra där ute i stugorna för det har jag verkligen i min. God natt!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.