Livet,  Sälen

Första veckan i mitt nya liv

Det har redan gått en vecka sedan jag tog steget att flytta till Sälen och veckan har bara flugit förbi. I måndags började jag på mitt nya jobb och hela veckan har bestått av utbildningar, rundvisningar och genomgångar. En tuff vecka för huvudet helt enkelt. Jag har gått och lagt mig tidigt och varit fullmatad med information men nu börjar jag komma in i det! Utöver det har jag hunnit åka lite skidor och gå på spelning med Myra Granberg tillsammans med mina kollegor. Så himla roligt!

Det har i princip snöat sedan jag kom hit vilket är rena drömmen för en skidåkare som mig. Så jag har verkligen passat på att gotta mig i vädret och varit ute i backen ett par gånger. Efter en lång dag på jobbet är det väldigt skönt att ta ett par svängar i backen och rensa huvudet samt få lite luft. En av de otroliga förmånerna vi har som anställda hos min arbetsgivare är att liftarna håller öppet ett par dagar i veckan för oss efter ”stängning”. Vilket möjliggör att vi också får en chans att åka skidor i nästintill tomma backar. Detta är en av förmånerna jag är väldigt tacksam för!

Nästkommande vecka blir även det en ganska informationstung vecka. Jag kommer ha utbildningar i ett par dagar och sedan kommer min kusin Sandra på besök över påsk! Det ska bli kul. Vi umgås väldigt ofta men nu bor vi flera timmar ifrån varandra så man får passa på att ses när tillfälle ges. Jag hoppar vi får fint väder under påsken så att man kan vara ute mycket. Jag älskar såklart när det snöar men det har varit otroligt dålig sikt och jag har inte sett solen på ett par dagar nu så lite D-vitamin hade inte skadat.

Ikväll blir det uppladdning inför veckan som kommer. Lite matlådor ska fixas och jag passar på att tvätta, städa och sånt där annat tråkigt som man också måste göra. Kortfattat så har första veckan varit bra och jag trodde definitivt att det skulle vara svårare att hitta personer att umgås med. Men allting har flutit på bra! Nu ska jag ställa mig i köket och fixa lite mat. Hoppas ni haft en trevlig helg!

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.