Sälen

Jag ska flytta!

Kommer ni ihåg i januari när jag berättade att jag vänt mitt liv upp och ner? I slutet av inlägget skrev jag ”Kanske flyttar jag till fjällen igen, hittar ett spännande jobb eller något annat som gör mig lycklig! Only time will tell. Mot nya äventyr!”. Och mot nya äventyr ska vi verkligen för på lördag flyttar jag till Sälen på heltid!
 
 
Någon gång i vintras när jag vantrivdes på min arbetsplats så slösurfade jag lite på min lunchrast och hittade ett jobb jag funderade på att söka när jag kom hem på kvällen. Men eftersom jag relativt nyligen hade bytt arbetsplats så hade jag ett CV färdigt och tänkte ”Men vad tusan! Jag skickar in direkt.”. Sagt och gjort. Ansökan gjordes och jag tänkte inte mer på det. Tills det plingade till i mailkorgen ett par veckor senare. Arbetsgivaren ville träffa mig för intervju! Jag hade återgått till mitt gamla butiksjobb som extra personal och hade planer att ta det lugnt ett tag. Men jag tackar aldrig nej till intervju. Dels för att jag tycker att man lär sig mycket av att gå på intervju och jag var ju dessutom nyfiken på jobbet. Efter det gick allt så fort. En intervju blev till fler och det kändes bara helt rätt. Så här är vi nu. Om mindre än en vecka lämnar jag Skåne för att flytta upp permanent till mitt älskade Sälen. Tanken på att det inte finns ett slut den här gången, till skillnad från när jag säsongsjobbat, gör mig pirrig och förväntansfull. Jag ska få bo i fjällen i alla årstider, i högt och lågt, i med och motvind. 
 
Fan vad stolt jag är över mig själv för att jag vågar testa nya saker och utmana mig själv. Fuck jante, men det är nog min favoritegenskap hos mig själv. 
 
Nu kör vi!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.