Livet

Jag har vänt mitt liv upp och ner

Japp, det stämmer. Sedan julledigheten har livet gått i full fart och en hel del har hänt. Jag har sagt upp mig från mitt jobb av flera anledningar och i fredags jobbade jag min sista dag. Samma dag skulle äventyrsbilen som jag berättat om tidigare också hämtas. Men den kommer inte. Den är ytterligare tre månader försenad och jag tog beslutet att häva köpet då jag inte kan vara utan bil i tre månader till. Livet blir inte riktigt alltid som man tänkt sig men jag är helt okej med det. Jag ser framemot att dra ner på tempot lite och hitta tillbaka till mig själv. Jag har dock inte hunnit vara arbetslös speciellt länge för redan imorgon går jag tillbaka till mitt gamla jobb! Det ska bli kul att träffa mina gamla kollegor igen och gå tillbaka till en arbetsplats jag verkligen älskade! I och med denna förändring i mitt liv tänkte jag också försöka ge den här bloggen en ärlig chans eftersom jag inte kommer jobba heltid just nu. Jag har massor av roliga inlägg planerade som tyvärr blev bortprioriterade när min jobbsituation blev ohållbar men nu känner jag mig inspirerad igen och vill få ut inläggen till er! Har ni något speciellt ni vill läsa om? Outdoorliv? Vardag? Tell me! 
 
2022 ska jag göra mer för mig själv helt enkelt! Och jag är väldigt exalterad över vad som komma skall! Trots att framtiden är oviss. Vem vet! Kanske flyttar jag till fjällen igen, hittar ett spännande jobb eller något annat som gör mig lycklig! Only time will tell. Mot nya äventyr!
 

2 kommentarer

  • Emmaline

    Vad härligt att du börjat på ny bana, heja dig!
    Jag tror du gör helt rätt i att dra ner på tempot och känna efter ordentligt, då får man ordentligt perspektiv på saker och ting. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.