Äventyr

10 saker jag vill göra 2022

2022 är mitt år. Så är det bara! Så här följer en lista på tio saker jag vill uppleva och göra under de kommande året. 
 
1. SE NORRSKEN
Trots min uppväxt i fjällen har jag inte sett norrsken. Som jag inte varit för liten för att komma ihåg i alla fall… Så nu vill jag uppleva norrsken som vuxen! Jag följer både Linnea Lundkvist och Cecilia Blomdahl på Instagram och jag tappar nästan hakan varje gång deras bilder på norrsken dyker upp i mitt flöde. För några veckor sedan var det norrsken över flera delar av södra Sverige men just där jag bor var det molnigt så jag såg ingenting tyvärr! 
 
2. BÖRJA CYKLA MTB
Detta är en av mina höjdpunkter för 2022! Jag ska börja cykla MTB. Jag var sugen på detta redan under förra året men det var extrem brist på cyklar i sportbranschen och jag hittade aldrig något begagnat som passade mig speciellt bra heller. I-landsproblem, jag vet haha! I somras testade jag dessutom på att cykla cross country i Sälen och tyckte verkligen det var kul så nu vill jag bara komma ut igen.
 
3. BADA KALLT
Detta är en punkt som jag har lite hatkärlek till. Det känns som att hela mitt Instagramflöde har vinterbadat denna vintern och tror att jag också hade gillat det. Jag får testa helt enkelt! Fick faktiskt ett meddelande av en vän idag som frågade om jag ville bada på tisdag så eventuellt att detta sker relativt snart! Jag har inga problem att åka skidor i hög fart nedför ett berg men doppa mig i kallt vatten? Nej, då blir jag en fegis.
4. BESÖKA MINA VÄNNER OFTARE
Nackdelen med att flytta runt mycket är att ens vänskapskrets sprids ut. Nu när det verkar som att pandemin lugnar sig lite så är det dags att träffas lite mer helt enkelt. 
 
5. ÅKA MER SKIDOR
Tror inte denna punkt behöver så mycket vidare förklaring. Snö och vinter gör mig lycklig och i kombination med skidåkning mår jag som bäst. Både alpint och längd. Mer av detta 2022 tack!
 
 
6. VANDRA MERA
Kan man verkligen få nog av skog, fjäll, fina utsikter och magiska platser? Jag tror inte det. 
 
7. DRICKA CHAMPAGNE
Eller helt enkelt ha lite mer lyx i vardagen. Jag och min f.d. kollega och numera nära vän Ida har tillsammans börjat intressera oss för champagne och hade förra helgen en mini-provning med riktigt god pizza till. Så himla trevligt! Vi förstår inte riktigt hur man väljer en rätt till rätt måltid eller vad som är gott eller inte men vi testar oss fram. Jag är inte så kräsen men det ska bli spännande att testa lite!
 
8. TA DYKCERTIFIKAT
Jag anmälde mig till en kurs 2020 som blev inställd men nu känns det som att det är dags att börja kolla lite på detta igen.
 
9. INTRODUCERA MINA SYSKONBARN TILL UTELIV
Jag har tre stycken låtsassyskon på min mammas sida och alla dessa tre har barn. Nu börjar barnen dock bli tillräckligt stora för att göra lite ”större” äventyr. Jag vill väldigt gärna att vi testar på skidåkning tillsammans under det kommande året! Vi har relativt nära till Vallåsen härifrån och det hade varit superkul att få med hela familjen dit en dag för lite skidåkning och mys helt enkelt!
 
10. TAKTÄLTA
2021 testade jag vanlife (läs mer om det här!) och 2022 vill jag testa taktält! Det ser så härligt ut och jag kan tänka mig att det är betydligt smidigare än att köra runt en van. 
Där har vi mina tio saker för det kommande året. Det är inte en checklista och vissa punkter kommer säkert knappt komma på tal i år och det kommer säkerligen tillkomma nya punkter! Men så är livet. Jag är förväntansfull inför året och vad som komma skall! Men nu vill jag höra:
VAD VILL DU GÖRA 2022?
 
 

En kommentar

  • Emmaline

    Vad spännande med MTB! Det ser så himla kul ut när man ser på videos av folk som cyklar. 😀
    I år ska jag också vandra mer och även sätta igång med ett nytt fotoprojekt. Får se hur det går. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.