Livet,  Mat & Recept

En helg med nära och kära

Ja, så kan man verkligen beskriva helgen som varit. Jag har haft fullt upp hela helgen och bara umgåtts med folk jag tycker om. Jag kickade igång helgen hemma hos Sandra i fredags där vi dukade upp en liten ostbricka och delade på en flaska vitt. Vi drack Mileo och det är ett perfekt sällskapsvin skulle jag säga, väldigt ungdomligt men perfekt om man ska sitta och snacka, spela spel etc. Till det blev det en blåmögelost, en vitmögelost och en rökt cheddar. Den rökta cheddarn var riktigt god! Gillar man rökiga smaker så gillar man nog denna. Vi började dessutom kolla på The Haunting of Hill House men var väl lite väl mesiga, så vi får väl se om vi kollar vidare. Har ni sett den? Jag har sett The Haunting of Bly Manor och gillade den, men denna var läskigare!
 
 
I lördags följde jag med mamma en sväng till Halmstad för att hämta hem hennes nya bil. Verkar som att alla jag känner byter bil samtidigt haha. På vägen hem släppte mamma av mig i Ängelholm hos min kollega Ida för middag, spel och god dricka. Så himla trevligt! Vi gick all in på ölprovning och spelade sällskapspel långt in på kvällen. Ganska sent tackade jag för mig och hoppade på bussen hemåt. 
 
 
Imorse studsade jag upp i ottan igen för att ta mig till restaurang Tegel i Rydebäck. Min kusin fyller 30 år och vi firade honom med frukostbuffé tillsammans med släkten. Så himla smart, jag fyller 25 nästa år och tycker redan det känns jobbigt att behöva bjuda hem folk. Detta kanske blir ett alternativ för mig också. En lättare frukost eller brunch. Tegel var riktigt trevligt och jag blev väldigt sugen på ett kvällsbesök där också gärna i kombination med ett besök på spaavdelningen på hotellet som ligger i samma byggnad. 
 
Ikväll blir det en lugn kväll. Jag har bytt till julgardiner, satt upp julstjärnor och nu ska jag kolla på avsnittet av Så Mycket Bättre jag missade igår. Hoppas ni också har haft en bra helg och får en trevlig kväll.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.